Language:
Vecka 34
2016.08.24

Konferensmeny hösten 2016

Konferensmenyerna för 2016 finns att se här.

Gäller från 15 aug - hela hösten.

 

Klubbvikens grillbuffé, minst 30 pers

Vår populära buffé med grillad lax, entrecôte och chorizo, husets

potatissallad, coleslaw, sallader och 3 såser

Dessert:

Rabarberpaj med vaniljsås

        

 

Trerättersmenyer


Meny 1

Förrätt:         Västerbottenspannacotta med Kalixlöjrom

Varmrätt:      Renfilé med svartvinbärssky, potatisstomp, confiterade körsbärstomater och timjanemulsion

Dessert:        Créme brullé med havtornssorbet

 

Meny 2

Förrätt:         Carpaccio på oxe, Karl-Johanmajonnäs, parmesanost, surdegspanko och ruccola

Varmrätt:      Rödingfilé, grillad fänkål, färskpotatis och hummerhollandaise

Dessert:        Varma hjortron med vaniljglass och cruch på mandelbiscottis

 

Meny 3

Förrätt:         Fisk- och skaldjurs-civiche, forellrom och vitlökscrostinis

Varmrätt       Helstekt oxfilé, smördegsinbakade rotsaker med Chevré, picklade betor och rödvinssky

Dessert:        Hallonsoppa med lakritsglass och krossade vanlijdrömmar

 

 

Levererad av Perfekt Effekt Reklambyrå Logga in