Language:
Vecka 22
2015.05.26

Konferensmeny 2015

Konferensmenyerna för 2015 finns att se här. Du som bokat arrangemang hos oss under säsongen 2015 väljer av denna meny.

Klubbvikens grillbuffé, minst 30 pers

Vår populära buffé med grillad lax, entrecôte och chorizo, husets

potatissallad, coleslaw, sallader och 3 såser

Dessert:

Rabarberpaj med vaniljsås

 

Fiskbuffé, minst 30 pers

Rullströmming, stekt inlagd strömming, tre sorters sill,

gravad lax, varmrökt lax, jägarlax, västerbottenost,

ägghalvor, hovmästarsås och gräddfil, röd lök,

smör, tunnbröd och kokt potatis

Dessert:

Rabarberpaj med vaniljsås         

 

Trerättersmenyer


Meny 1

örrätt:         Lättrökt älginnanlår med syltad svamp

Varmrätt:      Egenhalstrad lax med citron- och dillsmör samt pommes duchesse

Dessert:        Chokladterrin och fruktsalsa med chili

 

Meny 2

Förrätt:         Laxtartar med wasabisås och tunnbröd

Varmrätt:      Oxfilé med bearnaisesås samt ugnsrostade rotsaker

Dessert:        Ugnsbakade äpplen med havrefras och vaniljgrädde

 

Meny 3

Förrätt:         Matjessilltårta på kavring

Varmrätt       Lammytterfilé med balsamico- och rödvinssås serverad med potatisgratäng

Dessert:        Frusen vitchokladkaka med havtornssås 

 

Vegetariskt:

Förrätt:         Tricolore grönsakspate med crème fraichesås

Varmrätt:      Canelloni med svamp och parmesanost

Levererad av Perfekt Effekt Reklambyrå Logga in